O nouă platformă de comunicare cu autoritățile- iReport Bistrița! Cum se descarcă și ce poți sesiza!

Începând de astăzi, 06.07.2021, Primăria municipiului Bistrița pune la dispoziție aplicația „iReport Bistrița” o nouă platformă de comunicare cu cetățenii. Aplicația permite transmiterea direct de pe dispozitivul mobil (telefon sau tabletă) a unor probleme punctuale din diferite zone ale orașului – cum ar fi gropi în asfalt, resturi menajere sau moloz aruncate la întâmplare, disfuncționalități în iluminatul public sau al semafoarelor, coșuri de gunoi sau mobilier urban vandalizate, vehicule abandonate, etc.

Funcționalitățile aplicației „iReport Bistrița”  sunt prezentate pe portalul Primăriei municipiului Bistrița la secțiunea „Servicii online” (Platformă Contribuabili (e-bistrita.ro)) iar aplicația poate fi descărcată prin intermediul Magazin Play (Android) sau App Store (Apple).

În contextul în care „iReport Bistrița”  face parte din pachetul de aplicații online ale portalului Web (www.primariabistrita.ro) și nu presupune costuri de administrare, s-a decis renunțarea la serviciile aplicației „City Health”.

Comentarii

08/07/21 09:40
Din cartiere

De ce nu ne dati un nr de telefon in Whats App... si pe loc comunicarea se poate face direct si inca si cu poza... fara atatea aplicatii pe care trebuie sa le ( mai ) descarci in telefonul mobil, care azi-maine ajunge mai degraba un minicomputer decat telefon mobil...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5