O sângeorzancă, prima la Academia Tehnică Militară din Bucureşti

Bucurie mare acasă, la Sângeorz Băi, în familia Hoza. Oana Hoza a fost prima admisă la Academia Tehnică Militară din Bucureşti, la Programul de studii Materiale energetice şi apărare CBRN ( Chimice, Biologice, Radiologice şi Nucleare). Cu media de admitere 9,92, Oana a demonstrat încă o dată că din judeţul nostru pornesc în lume tineri cu care ne putem mândri. Oana a absolvit anul acesta Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, având la bacalaureat media 9,23. Pentru Academie, Oana a susţinut examene la engleză, matematică şi fizică.
Reamintim faptul că tânăra a ales să urmeze un liceu militar deoarece sora ei mai mare, Alexandra Hoza a terminat acelaşi colegiu anul trecut, cu media la Bac 9,59, fiind studentă la Medicină Militară la Târgu Mureş.
De asemenea, se pare că şi fiica cea mai mică a familiei Hoza, Ana, doreşte să meargă pe acelaşi drum, anul acesta urmând să fie elevă în clasa a VIII-a, însă rezultatele la învăţătură sunt promiţătoare. Avem, astfel, o familie unicat în care toate cele trei fete doresc să meargă pe drumul armatei.

Detalii si aici http://www.rasunetul.ro/felicitari-unic-surorile-hoza-de-la-muzica-la-ha...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5