Servicii de calitate şi prompte

O unitate care-şi respectă, cu brio, clientela

Rămâne plăcut surprinşi şi pe deplin mulţumiţi când mai întâlnim unităţi de prestări servicii către populaţie care îşi respectă clienţii şi se conduc după dictonul „Clientul nostru, stăpânul nostru”, care execută rapid, cu delicateţe, cu zâmbetul pe buze comanda celor care trec pragul spaţiului unde îşi desfăşoară activitatea.

O astfel de unitate este şi S.C. CRYSTAL FASION SRL din Bistriţa, având administrator pe d-na MIHAELA IONEL, o femeie dinamică, de o amabilitate ieşită din comun, zâmbitoare şi profesionistă în meseria de frizerie şi coafor, care are un salon de FRIZERIE, COAFOR şi MANICHIURĂ, situat pe B-dul General Grigore Bălan, nr.36, vizavi de Banca Transilvania.

Aici vă puteţi satisface cele mai rafinate gusturi în privinţa modelului de tunsoare modernă, tradiţională etc., o coafare de înaltă clasă şi aplicarea CELEI MAI NOI METODE în manichiură prin UNGHII CU GEL – LAC (OJĂ), care este PERMANENTĂ, la preţuri accesibile, calitate ireproşabilă şi prompt.

Pentru a vă convinge de stil, promptitudine, preţul şi servirea la comanda dată, sunteţi invitaţi zilnic, între orele 10.00-18.00 şi sâmbătă, între orele 9.00-14.00 să treceţi pragul unităţii sau să primiţi, să comandaţi serviciile, inclusiv duminica, la telefon 0745.487841. Felicitări colectivului pentru ceea ce realizează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5