O vedetă bistriţeană a dat costumul popular pentru deşertul din Egipt

Una dintre artistele îndrăgite artiste ale judeţului şi-a luat câteva zile de concediu, şi împreună cu soţul se bucură de exotismul uneia dintre cele mai frumoase ţări ale lumii, Egiptul. Cazaţi la Amwaj Hotels & Resorts în Hurghada, Egipt , Mirela şi Dan Petruşse bucură de peisaje exotice. Din nisipul desertului a crescut un oraş cu mai mult de 200 de hoteluri, zone comerciale în plină expansiune şi viaţa de noapte vibrantă. Cu un număr crescand de turişti şi un climat perfect, aceasta Riviera de la Marea Roşie nu are extrasezon. Hurghada are o comunitate specială în care obiceiurile şi cultura locală este prezentată alături de stilul de viaţă din statiune. Pe apă sau in apa puteţi face: windsurfing, navigatie, pescuit la mare adâncime, înot, dar mai presus de toate, snorkeling şi scufundări. Grădinile subacvatice unice, departe de tarm, sunt unele dintre cele mai frumoase din lume, celebre printre scafandri. Apele calde de aici sunt ideale pentru multe tipuri de peşti rari şi recifuri de corali, care pot fi, de asemenea, observate prin barci cu fundul de sticlă.
„Dacă nu ai făcut o plimbare cu cămila, nu poţi spune că ai fost în deşert”, a scris pe facebook Mirela Petruş, mesajul fiind însoţit de o imagine sugestivă.
An de an, Mirela şi Dan Petruş vizitează locuri exotice, încărcându-şi bateriile, pentru că, de-a lungul anului au agenda plină de evenimente. Cea mai îndepărtată destinaţie, până acum, pentru Mirela Petruş a fost Statele Unite ale Americii, unde a cântat pentru români în cadrul unui eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.
Vacanţă plăcută!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5