Oferta Egipt: un ghid scurt pentru cei care călătoresc pentru prima data

Egiptul este o țară estică pe care orice călător ar trebui să o viziteze. Dar, pentru a nu fi dezamăgit, trebuie să decideți ce anume așteptați de la o oferta Egipt. Atunci când planificați o excursie în Egipt, vă sfătuim să apelați la sursă de informații despre această țară de pe site-ul web al companiei de turism Poehalisnami.md.

Aspecte importante atunci când alegeți o excursie în Egipt pentru un turist începător

Răspunzând la întrebarea ce fel de destinații populare în Egipt - răspunsul este, că fiecare stațiune are avantajele și dezavantajele sale. Trebuie să alegeți în funcție de preferințele și bugetul dumneavoastră. 

  • De exemplu, Hurghada este cea mai populară și dezvoltată stațiune, cu multe hoteluri, restaurante, magazine, cluburi de noapte și alte distracții.
  • Sharm el Sheikh este o stațiune în care vă puteți bucura de frumusețea Mării Roșii, deoarece există multe recife de corali, pești tropicali și centre de scufundări. Aici veți găsi cazare în Egipt prezentate prin hotelurile de top!
  • El Gouna este o stațiune în care vă puteți simți ca în Europa, deoarece există multe hoteluri moderne, vile, cluburi de iahturi și terenuri de golf.
  • Safaga este o stațiune în care vă puteți vindeca și recupera, deoarece există multe izvoare termale, băi de nămol și lacuri sărate.

Vremea în Egipt potrivită pentru a vizita această țară este din septembrie până în mai. Dar, în general, este destul de confortabil să vă petreceți vacanța acolo pe tot parcursul anului. Cea mai rece lună în Egipt este februarie (după apusul soarelui, temperatura poate scădea până la +13°C). Cea mai caldă lună în Egipt este august (temperatura poate ajunge la +50 °C).

Mulți turiști își pun întrebarea - cum să ajungi în Egipt. Există zboruri charter de la Chișinău în Egipt. Durata zborului este de 3 - 3,5 ore.

Se pun multe întrebări despre siguranța călătoriei în Egipt. Coralul se găsește adesea la intrarea în mare pe plajele egiptene, așa că este recomandabil să cumpărați papuci special cauciucați pentru înot. Există uneori arici de mare. Rechinii din Egipt reprezintă un alt pericol. Cu toate acestea, atacurile rechinilor asupra turiștilor din Egipt din trecut au obligat personalul hotelier să ia măsuri de siguranță adecvate.

Astfel, cumpărând pachete turistice pentru Egipt vă veți forma propria idee despre această țară, bazată pe mulți factori și întrebări emergente, ale căror răspunsuri am încercat să le dezvăluim în acest articol. De asemenea, un factor important sunt recenzii despre vacanțele în Egipt de la prietenii și cunoștințele dvs.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5