O veste extraordinară pentru orașul de pe Someș. Becleanul este oficial în Top 100 Manageri din România

Orașul Beclean a reușit să atragă aprecierea specialiștilor prin proiectele de succes implementate, în cadrul Galei Capital „Excelența în Management”, desfășurată în data de 23 aprilie 2024.
Gala Capital Excelența în Management a reunit la București cei mai buni specialiști din toate domeniile, pentru a le putea fi recunoscute performanțele managerilor care coordonează proiecte de succes pentru fiecare comunitate.
La Gală au participat cei mai buni manageri ai României, din diferite domenii cheie: mangement general, financiar și de dezvoltare, CSR și sustenabilitate, marketing şi vânzări, publicitate, resurse umane, cultură, educație și cercetare și, în mod deosebit, administrație publică.
„Becleanul printre cele mai bine administrate orașe din România!... S-a confirmat această postură onorantă și marți seara la Gala Capital Excelența în Management dedicată performanței manageriale în toate domeniile. Felicitări Beclean!... Felicitări beclenari”, a transmis primarul Nicolae Moldovan, care a participat la Gala Capital Excelența în Management.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5