OCPI BN va acorda audienţe prin telefon sau email! Accesul publicului, doar în spaţiul rezervat!

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bistrița-Năsăud va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19). Astfel, în perioada 11 – 31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Bistrița-Năsăud/biroului de cadastru și publicitate imobiliară Bistrița/biroului de relații cu publicul Bistrița, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail. De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului, precizează Crina Simona Pop, purtător de cuvânt al OCPI BN. 

Pentru a preveni și limita răspândirea COVID-19, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Bistrița-Năsăud sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Bistrița-Năsăud și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 8.30 – 16.30 și vineri în intervalul orar 8.30 – 14.00.

Numerele de telefon și adrese de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

Tel:                 0263.214.267

                        0263.216.060

e-mail:            [email protected]

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5