Olimpiu Nuşfelean: Propun ca Sala de Şedinţe a Consiliului Judeţean să se numească Sala Omnia

Gala Premiilor Societăţii Scriitorilor din Bistriţa-Năsăud nu a avut în centru doar premiile pentru volume apărute în anul 2012, ci şi o propunere interesantă venită din partea directorului revistei “Mişcarea literară”, scriitorul Olimpiu Nuşfelean.
“Pentru că ne aflăm într-un spaţiu public generos, care arată foarte bine, consider că Sala de şedinţe a Consiliului Judeţean este o denumire improprie. Aici au loc nu doar şedinţe ale consilierilor, ci şi simpozioane, întâlniri ale medilor de afaceri, ale organizaţiilor nonguvernamentale, ale scriitorilor. Este o sală care se pretează la evenimentele de calitate, tocmai de aceea propun preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, beneficiind de prezenţa aici a vicepreşedintelui Alexandru Pugna, ca sala să primească denumirea Omnia. Astfel ar căpăta altă prestanţă, putându-se desfăşura fără nici o problemă şi şedinţe, dar şi evenimentele importante din judeţ” a declarat Olimpiu Nuşfelean.

Comentarii

19/03/13 15:07
Vizitator

Lipsa de imaginatie, uneori si de cunostere, creaza confuzii impardonabile la nivelul perceptiei publice. Asa s-a intamplat cu Piata Unirii in care primarul a mutat bustul lui Cuza de la IJP, nestiind ca numele pietei se trage de la marea unire din 1918 si nu are nimic de-a face cu unirea principatelor. Trebuie stiut ca in Bistrita fostul cinematograf 23 August se numea inainte "OMNIA", nume care ar trebui sa revina in actualitate dupa eventuala reabilitare a cladirii si nu atribuit aiurea oricarei sali dupa cum i se nazare cuiva.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5