Opera Group Project, un spectacol de zile mari

          Pe scena de pe Pietonal, sâmbătă, 25 august, a avut loc, tot în cadrul Târgului Mare ale Bistriţei, în prezenţa primarului european al Bistriţei, ing. Ovidiu Creţu, şi a delegaţiilor de autorităţi administrative din oraşele înfrăţite cu Bistriţa, din Germania, Astria, Israel, Polonia, Franţa şi HOG Germania, a unui recital simfonic, mai atipic, cuprinzând superbe piese cunoscute din filme – „Urzeala tronurilor”, music-halluri de la Holywood – vezi „New York, New York”, din repertoriul românesc şi internaţional, culminând cu un colaj simfonic ABBA. La pupitrul dirijoral s-a aflat muzicianul Flaviu Mogoşan, iar ca solişti au performat artiştii lirici Mădălina Danciu şi Tudor Bărbos. Ei au fost acompaniaţi vocal de Andrada Tatiana Crişan şi Beatrice Iordache.

          Publicul a bisat şi a aplaudat îndelung prestaţia profesională a interpreţilor vocali şi a instrumentiştilor de la Opera Română din Cluj-Napoca.

          Spectacolul a fost oferit de către Primăria municipiului Bistriţa, de Centrul Cultural Municipal „G. Coşbuc” Bistriţa, de Societatea de Concerte Bistriţa, în colaborare cu Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură B-N. Muzica simfonică – grea, suavă, divină, a dovedit încă odată, la Bistriţa, că românii sunt, dintotdeauna, cetăţenii Europei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5