Ordin de protecție pentru protejarea unei femei din Dumbrăvița!

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au emis un ordin de protecție provizoriu pentru protejarea unei femei în vârstă de 44 de ani, din Dumbrăvița, care a sesizat faptul că fostul concubin a pătruns fără drept în locuința acesteia și ar fi amenințat-o.

„Polițiștii l-au identificat pe bărbat ca fiind în vârstă de 53 de ani, din Dumbrăvița. Totodată, au constatat faptul că cei doi au locuit împreună cu cei doi copii ai lor, la locuința bărbatului, însă, din cauza unor neînțelegeri, femeia a plecat cu copiii, duminică 5 aprilie a.c. Imediat după plecarea acesteia, aflându-se în stare de ebrietate, bărbatul a apelat nejustificat 112, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1500 de lei, conform OUG 34/2008”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare și violare de domiciliu. De asemenea, în cursul acestei zile, polițiștii vor dispune măsurile legale pentru nerespectare restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5