Ordinea publică la Festivalul Usturoiului, asigurată de jandarmi

Peste 50 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la Piatra Fântânele, timp de două zile, sâmbătă şi duminică, la „Festivalul Usturoiului în ţinutul Contelui Dracula!”.

Manifestarea va avea loc la aproximativ 1,5 km înspre Ciosa, din Piatra Fântânele. În mijlocul cetăţenilor se vor afla şi jandarmii montani din Piatra Fântânele şi cei ai Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, care vor patrula pe traseele turistice cunoscute în zonă şi zonele frecventate de turişti.

"Totodată, în cea de a doua zi a festivalului jandarmii vor participa şi la concursul gastronomic organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de „Festivalul Usturoiului în ţinutul Contelui Dracula!”. Jandarmeria Bistriţa-Năsăud va fi reprezentată de o echipă care va găti, pentru a concura cu ceilalţi participanţi înscrişi în concurs", precizează Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Având în vedere faptul că manifestarea este una de amploare, jandarmii recomandă tuturor participanţilor să respecte regulile stabilite de forţele de ordine (jandarmi şi poliţişti) şi de către organizatori privind accesul în zonă pentru evitarea blocajelor; să evite consumul excesiv de alcool deoarece favorizează multe fapte de natură penală sau contravenţională; să aibă grijă de obiectele personale pentru a nu favoriza persoanele cu intenţii dubioase; să nu lase în autoturisme obiecte care ar putea atrage atenţia persoanelor certate cu legea.

Pentru orice problemă de natură antisocială care vă afectează în mod direct sau la care sunteţi martori, puteţi apela la sprijinul jandarmilor prezenţi în zonă sau la numărul unic de urgenţă 112.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5