Parada Brăduților pentru vise împlinite! O nouă ediţie, la Sinagoga Bistriţa, în 20 decembrie

         Parada Brăduților pentru vise împlinite a devenit un eveniment cunoscut în comunitatea bistrițeană. Plecând de la simbolul Crăciunului, bradul, am reușit să construim în fiecare an momente magice în care am cuprins toate emoțiile și generozitatea noastră.

         Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 6 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete pe chipuri triste, de a împlini vise.

Magia Crăciunului oferă bucurie, generozitate și împlinește dorințe în fiecare an.

Alături de noi, ați împlinit vise și anul trecut! Evenimentul caritabil Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, organizat în data de 19 decembrie 2016, a confirmat încă o dată că generozitatea îi reprezintă pe bistrițeni. Cu resursele obținute în urma licitației de anul trecut au fost îndeplinite două obiective. Primul dintre ele a constat în premierea și susținerea excelenței, reprezentată de data aceasta de elevul în clasa a V-a la Școala Gimnazială Nr 1 din Lunca Ilvei, Gabriel Alin Oul, olimpic la matematică, căruia i-am oferit un laptop pentru a-l susține în activitățile lui viitoare.

Cel de-al doilea obiectiv a constat în demararea unui proiect din zona sănătății colective, dedicat întregii comunități bistrițene – Bistrița pe bicicletă. Au fost achiziționate, în acest sens, primele două biciclete electrice de ultimă generație fabricate de brand-ul românesc Pegas, care au fost donate Primăriei municipiului Bistrița pentru utilizarea lor în folosul comunității.

         În fiecare an, am încercat să găsim zone în care este nevoie de sprijin din punct de vedere financiar și resursele obținute în urma licitației brăduților să susțină proiecte și să premieze excelența tinerilor. Avem o comunitate sensibilă, în care există cultura generozității și o parte din binele propriu îl întoarce înapoi locului în care trăiește.

         În acest an, licitația celor mai frumoși brăduți ai ediției a 7-a Parada Brăduților pentru Vise Împlinite va avea loc miercuri, 20 decembrie, ora 18.00 la Sinagoga Bistrița. Revenim în cel mai scurt timp cu detalii, care vor include și programul artistic.

         Vă invităm pe toți cei care doriți să dăruiți din bucuria voastră! Prieteni, cunoștințe, antreprenori, profesori, jurnaliști, avocați, meșteri populari, artiști...Parada Brăduților pentru vise împlinite!

 

                                                    Gabriela Montoiu,

                                                           Manager

                                Atelierul de Imagine Prompt Communication

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5