Parcul Naţional Munţii Rodnei – partener în BalkaNatureNet

În perioada 25-30 septembrie, reprezentanţi ai Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei participă la workshopul internaţional „BalkaNatureNet – expert workshop” ce se desfăşoară în Germania la Centrul de instruire Gut Siggen, din apropierea Mării Baltice.

Evenimentul este organizat de Academia „Alfred Toepfer for nature conservation” din Germania în colaborare cu Deutsche Bundesstifftung Umwelt (DBU, Fundaţia Federală de Mediu din Germania), Heidehof Stfftung şi are ca scop crearea unei reţele de profesionişti în domeniul protecţiei naturii din Europa de sud-est.

La întrunire participă reprezentanţi ai României, Bulgariei, Ungariei, Republicii Moldova, Serbiei, Albaniei, Germaniei. Macedoniei şi se urmăreşte stabilirea unor oibiective comune de colaborare în domeniul conservării naturii, schimbului de informaţii şi transferul de experienţă prin intermediul unei platforme viabile şi funcţionale.

Având ca model experienţa germană în acest domeniu, vor fi susţinute şi promovate iniţiativele în domeniul protecţiei mediului din Europa de Est.

Biolog Claudiu Iuşan, Administraţia Parcului Naţional Munţii Rodnei 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5