Parfumuri contrafăcute oferite spre comercializare, depistate de jandarmi în Bistriţa

Aveţi grijă de unde procuraţi cadourile pentru cei dragi în preajma Crăciunului! Un bărbat de 41 de ani din judeţul Galaţi, a fost depistat miercuri de către jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, în timp ce oferea spre comercializare mai multe tipuri de parfumuri contrafăcute.

          Acesta se afla în parcarea unui hipermarket din municipiu, iar cele 13 parfumuri aveau marcă şi culoare similare cu mărci originale.

           Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare pentru infracţiunea  de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, acte care au fost predate Poliţiei pentru continuarea cercetărilor.

          "Tot miercuri, jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud au întocmit actele de sesizare pe numele a doi minori (16 şi 14 ani) din localitate, care au încercat să sustragă două perechi de blugi dintr-un magazin de pe strada Gării nr. 2. Actele de sesizare sunt întocmite pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal şi vor fi înaintate Poliţiei oraşului Năsăud, pentru continuarea cercetărilor", se arată în comunicatul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5