Părintele Arhimandrit Dumitru Cobzaru, la Mănăstirea "Sf. Ierarh Spiridon" Strâmba

În cea de-a doua săptămână a Postului Paștelui, alături de credincioșii de pe Valea Bârgăului, la Mănăstirea Sfântul Ierarh Spiridon din Strâmba, a fost Părintele Arhimandrit Dumitru Cobzaru. După Sf. Liturghie și cuvântul de învățătură, obștea mănăstirii a pregătit Parastasul Maicii Starețe Epiharia Brumă și al col. Vasile Ioan Olah. Dumnezeu să-i odihnească în pace.
"Mulțumire și recunoștința Maicii Starețe Iustina și Protosinghelului Paisie Pascu, duhovnicul mănăstirii, pentru statornica slujire a Bunului Dumnezeu și a mănăstirii pe care o păstoresc, precum și pentru grija pe care o poartă tuturor credincioșilor ce pășesc în acest loc, unic, de la Mănăstirea Strâmba. Credința în Dumnezeu să vă călăuzească în continuare.
Totodată vreau să-l felicit și pe domnul primar Nicolae Vrâncean pentru că este în permanență în slujba credinței și a nevoilor comunității din Josenii Bârgăului.
De asemenea, am avut plăcerea să fie alături de mine la Sfânta Liturghie, domnul deputat Bogdan Ivan, domnul prefect Teofil Cioarbă și colegii mei primari, Doru Crișan din comuna Prundu Bârgăului, Vasile Șut din comuna Tiha Bârgăului, Traian Simionca din comuna Livezile și Horea Petruț din comuna Marișelu", a transmis președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5