Părintele Stelian Tofană a sădit cuvinte duhovniceşti în inimile măierenilor

sursa facebook Maieru de Astăzi

Clipe frumoase şi emoţionante pentru credincioşii care au participat, în această duminică, la Sfânta Liturghie care a avut loc în Biserica “Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Maieru. Alături de preoţii din localitate, pr. Dan Cismaş şi pr. Ioan Lăpuşte a participat şi Pr. Prof. univ. dr. Stelian Tofană, profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj, care a ţinut şi cuvântul de învăţătură.
Două întâlniri minunate cu părintele Stelian Tofană, aseară la conferinţa “Biblia în viaţa noastră” şi astăzi la Sfânta Liturghie.
Cuvinte sădite în inimile tuturor, cuvinte care se prefac în hrană sufletească, folositoare pentru noi, dar şi pentru ceilalţi la care ne este gândul, fie ei mai în vârstă sau fie ei mai tineri - copii, nepoţi sau strănepoţi, toate împletite cu post şi rugăciune…
“Se topeşte sufletul meu după cuvântu Tău. Aceasta m-a mângâiat întru necazul meu, pentru că cuvântul Tău m-a viat… Cuvintele gurii Tale sunt mai de preţ dacât mii de comori de aur sau argint… De n-ar fi fost legea Ta gândirea mea, atunci aş fi pierit întru necazul meu… Făclie picioarelor mele sunt cuvintele Tale şi lumină cărărilor mele…” (Ps. 118:72. 92. 105).
Rugăciune şi post cu folos.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5