Parteneriat pentru bunăstarea câinilor fără stăpân

La Năsăud, administrația publică locală a încheiat recent un parteneriat cu Asociația Arme Hundeseelen aus Rumanien, cu sediul în Austria, asociație care va gestiona anumite aspecte legate de adăpostul public pentru câinii fără stăpân de pe raza orașului Năsăud.
Practic aceștia vor sprijini Adăpostul cu hrană și medicamente pentru câinii bolnavi, dar și produse de curățenie. Tot cei de la Arme Hundeseelen aus Rumanien vor organiza în orașul Năsăud cel puțin două campanii gratuite de sterilizare pentru câinii cu stăpân, de această dată. Aceste campanii sunt organizate în scopul controlării înmulțirii câinilor și în vederea reducerii numărului câinilor ce sunt aruncați în stradă.
Acest parteneriat extern are durata de un an de zile și prin intermediul acestuia, administrația locală împreună cu partenerii săi, caută să gestioneze într-un mod cât mai eficient problema câinilor fără stăpân.
De menționat faptul că Adăpostul public din Năsăud are o capacitate de maxim 50 de locuri de cazare pentru câini fără stăpân.
Poze: Sursa facebook

Comentarii

08/09/16 10:36
Cititor de Bistrita

Care 50 ? Haihui si aiurea, peste tot, haladauiesc cu mult peste 2000 douamii de caini telelei !

10/09/16 12:07
Cititor de Bistrita

"Bunastarea cainilor fara stapan "... cica ! Dar al copiilor strazii , al sarantocilor si al celor care , din cauza faptului ca nu au unde muncii si castiga cinstit un ban pentru ei si familia lor , sunt nevoiti sa devina "boschetari" ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5