Ziua Porților Deschise la Adăpostul de câini fără stăpân al orașului Năsăud

În contextul Zilei internaționale a animalelor fără stăpân, sărbătorită anual în data de 4 Aprilie, Primăria orașului Năsăud, în calitate de administrator al Adăpostului de câini fără stăpân al orașului Năsăud va marca această zi prin promovarea acțiunilor de adopție.
Astfel, în data de 4 Aprilie 2017, se va organiza în cadrul adăpostului mai sus menționat, ZIUA PORȚILOR DESCHISE, în intervalul orar 15.00-17.00. Persoanele interesate vor avea acces spre vizitare în cadrul Adăpostului, cu posibilitatea de adopție a acestor animale fără stăpân.
Adăpostul de câini fără stăpân al orașului Năsăud are o capacitate de cazare de 50 de locuri. În momentul de față în adăpost se află 37 de câini. În anul 2017, în urma acțiunilor de capturare au fost aduși spre adăpost un număr de 7 câini comunitari.
Aceste acțiuni se desfășoară lunar sau ori de câte ori este nevoie. Nici un câine din Adăpostul public al orașului Năsăud nu este eutanasiat, obligație contractuală asumată de conducerea administrației publice locale, printr-un parteneriat extern, încheiat cu Asociația Arme Hundeseelen aus Rumänien, după cum se arată într-un comunicat remis redacției noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5