Președintele Fundației StarROMANIA, dr. vet. Iosif Zihlmann, în vizită la Adăpostul de câini al orașului Năsăud

Recent s-au încheiat lucrările de reabilitare și modernizare din cadrul Adăpostului pentru câini, aflat pe raza orașului Năsăud, în administrarea Primăriei orașului Năsăud. La recepția lucrărilor a fost prezent atât domnul dr. vet. Iosif Zihlmann, președintele Fundației StarROMANIA, fundație aflată într-un parteneriat de colaborare cu Primăria Năsăud din anul 2014, cât și primarul orașului, Mircea Romocea.

Voluntarii de la StarROMANIA (Active friends for Romanian dogs din Germania si Arme Hundeseelen aus Rumänien din Austria) au depus eforturi considerabile pe parcursul ultimului an, pentru îmbunătățirea situației animalelor aflate în adăpost. Practic, fundația a achiziționat hrana pentru animalele din adăpost, medicamente și a contribuit prin donații la dotarea cabinetului veterinar și la modernizarea acestuia. Primarul orașului Năsăud a înmânat președintelui fundației StarROMANIA, în semn de recunoștință și de apreciere a bunelor relații dintre cele două părți, o plachetă omagială.

Astfel, în urma reabilitării, adăpostul și-a mărit capacitatea de cazare de la 30 la 50 de locuri. La momentul de față adăpostul de câini din orașul Năsăud oferă adăpostire pentru 48 de câini. Aceștia pot fi adoptați de către cetățeni, în mod gratuit. Programul de vizitare în vederea adopției, este zilnic între orele 16-18. Prin eforturile susținute de ambele părți se dorește rezolvarea problemei câinilor fără stăpân, de pe raza orașului Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5