Patru maşini avariate într-un accident la Rebrişoara

Două persoane au fost rănite uşor şi patru maşini au fost avariate, în urma unui accident petrecut azi diminaţă, pe DN 17D, la intrarea în localitatea Rebrişoara.

„Numitul F.T. în vârstă de 47 de ani din Lunca Ilvei, în timp ce conducea un autoturism, care tracta o remorcă, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă a colizionat cu un autoturism care circula în faţa sa, condus de către numitul P.L. în vârstă de 45 de ani. Autoturismul condus de către P.L. a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de numita F.F., care circula în faţa sa, după care a fost proiectat pe sensul opus unde a colizionat lateral cu un autoturism care circula, regulamentar, din sens opus, condus de numitul B.L. în vârstă de 58 de ani”, precizează agentul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a numitelor R.C. de 51 de ani şi B.M. de 57 ani, ambele din localitatea Năsăud, pasagere în autoturismul care circula regulamentar din sens opus, precum şi avarierea celor patru autoturisme.

Conducătorii autoturismelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Cercetarile continuă de către politişti din cadrul Poliţiei Oraş Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5