Patru maşini avariate, mulţi nervi şi o persoană accidentată uşor în intersecţia din Subcetate

Patru autoturisme au fost implicate luni dimineaţa într-un accident de circulaţie, soldat cu avarii materiale şi rănirea uşoară a unei persoane. Evenimentul ritier s-a petrecut la intersecţia drumului de centură cu str. Subcetate din municipiul Bistriţa.
“Conducătorul auto O.D. de 27 ani din Beclean nu a respectat semnificaţia semnalului de oprire efectuat de un poliţist local care dirija traficul rutier în intersecţie şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către B.C. de 35 ani din Bistriţa. Autoturismul colizionat a fost proiectat într-un alt autoturism, oprit pentru a pătrunde în intersecţie, condus de o femeie de 38 ani din Bistriţa, care la rândul său a fost proiectat în autoturismul oprit în spatele său, condus de o femeie de 28 ani din Bistriţa.
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere din cel de-al doilea autoturism, în vârstă de 59 ani din Bistriţa”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al IPJ BN.
Conducătorii auto a fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5