Rezultate titularizare 2012

Patru note de 10

Peste 800 de bistriţeni au susţinut examenul pentru nominalizarea ca profesor sau suplinitor. Pe 2 august a fost organizat un nou concurs pentru cei care doresc să predea şi să ocupe, după caz, un post didactic titularizabil sau de suplinitor.

Din acest an, titularizarea nu se mai obţine prin examen naţional, ci la nivelul unităţii şcolare. Doar subiectele la proba scrisă pentru concursul de titularizare şi suplinire vor fi elaborate de Ministerul Educaţiei.

Ca noutate, în acest an, la calculul mediei finale de concurs va conta şi inspecţia la clasă, într-un procent de 25%. Candidaţii care nu obţin la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 5 nu pot participa la proba scrisă.

 De asemenea, candidaţii care nu obţin la inspecţia specială la clasă sau la proba practică minimum nota 7.00 nu pot ocupa posturi didactice titularizabile.

 

4 candidaţi cu nota 10 în Bistriţa-Năsăud

Rezultatele examenului de titularizare 2012 arată că în judeţul Bistriţa –Năsăud, 22,92% dintre candidaţi (121 de candidaţi) au luat note între 7-7,99; 14,02% dintre candidaţi (74) au luat note între 8-8,99, 10,98% (58 de candidaţi) între 9-9,99, iar 4 candidaţi au luat nota 10.

 

Rezultatele finale, 10 august

Dascălii nemulţumiţi de nota obţinută la examenul scris de titularizare vor putea depune contestaţii, inclusiv azi, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 10 august.

Atât repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă nedeterminată, cât şi repartizarea candidaţilor pe posturile pentru angajare pe perioadă determinată vor avea loc la nivelul centrelor de concurs, prima în data de 13 august, iar a doua - joi, 16 august.

Decizia de repartizare pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, pentru personalul didactic validat de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar este emisă de inspectorul şcolar general.

 În baza acestei decizii, directorii unităţilor de învăţământ încheie contractul individual de muncă pe perioadă nedeterminată, începând cu 1 septembrie 2012, cu personalul didactic repartizat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5