Patru premii I , la revenirea pe scena cântecului popular, după 10 ani

După aproape un deceniu de pauză, revine pe scenă, într-un mod frumos, cu patru premii I cucerite la Festivalul Concurs Naţional de Preselecţie şi Promovare „Staruri pentru Zaragoza”, care a avut loc duminică, la Năsăud. Aceasta a cucerit premiul I atât la secţiunea „Doină”, „Muzică populară”, „Muzică de petrecere”, cât şi la secţiunea „Poezie”. Juriul a fost prezidat de Oprea Costel, preşedintele Federaţiei Star Music România, membrii fiind Alina Ploaie, Marcel Avram, Oniţa Ciuta.

          „Am avut mari emoţii la revenirea pe scenă. M-am înscris destul de târziu şi, iniţial, am vrut doar să prezint o doină, însă apoi m-am gândit să particip şi la alte secţiuni. Vreau să mulţumesc membrilor juriului pentru încrederea pe care mi-au acordat-o atunci când am evoluat pe scena din Năsăud”, ne-a declarat Maria Blaga.

          Potrivit Regulamentului festivalului, premiul I, pe lângă diplomă şi medalie, asigură şi participarea la Festivalul Concurs Internaţional „Starurile diasporei”, care va avea loc în perioada 2-3 decembrie, în Zaragoza (Spania).

Maria Blaga a fost recompensată cu o Diplomă de Excelenţă şi de către  autorităţile locale din Rodna după participarea la Zilele comunei.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5