Patru suspecţi de furturi, depistaţi de poliţiştii bistriţeni

În cursul săptămânii trecute, poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale au identificat mai multe persoane suspectate pentru comiterea unor furturi.

„Astfel, au fost obţinute date privind pe V. A. de 15 ani din Bistriţa, care în seara zilei de 26.01.2012, împreună cu V. M. de 12 ani din Bistriţa, au sustras din scara unui bloc pe str. Subcetate o bicicletă în valoare de 770 lei”, se arată în datele furnizate de IPJ Bistriţa-Năsăud.

În 3 februarie, alţi doi suspecţi au fost depistaţi de poliţiştii bistriţeni. B. G. de 26 ani din Feldru şi C. S. de 14 ani din Şieuţ sunt suspectaţi că, în cursul lunii decembrie 2011, ar fi sustras din trei beciuri situate pe raza municipiului Bistriţa produse alimentare şi cabluri electrice în valoare totală de 600 lei.

Comentarii

06/02/12 13:56
Vizitator

Mai sunt suspecti de furt si doi adulti care au furat din beciuri le blocurilor de pe str. T.Vladimirescu dar aici e cu semnul intrebarii.....adica, unii dintre politisti spun ca i-au prins si marfa furata a fost recuperata,altii spun ca marfa furata a fost recuperata de o persoana care nu a avut niciodata asa ceva in beci iar altii spun ca nu o sa mai recupereze nimeni nimic.Aflati va rog unde-i adevarul?????

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5