Patrula de la “Lucian Blaga”, calificată la etapa naţională

Patrula şcolară de circulaţie de la Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” din Bistriţa va reprezenta judeţul Bistriţa-Năsăud la etapa naţională a concursului „Educaţie rutieră - Educaţie pentru viaţă!”.

Elevii de la “Generală 5” s-au impus în probele concursului judeţean, derulat la finele săptămânii. Cele şase patrule şcolare, calificate în etapele locale, au susţinut probele de poligon, de parc-şcoală şi au răspuns la chestionare privind regulile de circulaţie. Etapa naţională se va desfăşura în perioada 7-10 iulie 2013, în municipiul Slatina.

Concursul ”Educaţie rutieră- Educaţie pentru viaţă!” este organizat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. “Printr-un concurs interactiv, copiii îşi dezvoltă cunoştinţele de circulaţie rutieră, îndemânarea, curiozitatea şi entuziasmul specifice vârstei, la final primind diplome şi mulţumiri, dar şi amintiri frumoase”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5