Paul Știr: Punem în valoare "Lacul Căianului”! Urmează amenajarea unui parc de aventură!

Autoritățile locale din Căianu Mic pun în valoare potențialul turistic local. În baza unui protocol de colaborare, încheiat între Primăria Căianu Mic și Ocolul Silvic Beclean, au început acțiunile de amenajare pentru "Traseul Educativ Pădurea Valea Coldăului-Lacul Căianului”, având scop didactic și de prezentare a faunei și florei specifice zonei, pentru elevii și studenții care vor face practică în zonă.

"Așa cum am mai anunțat și cu alte ocazii, avem planuri mari legate de ,,Lacul Căianului” sau ,,Tăul Cetățele”, așa cum mai este recunoscut pe plan local! Mulțumesc reprezentanților Ocolului Silvic Beclean pentru implicare, munca depusă și pentru faptul că au acceptat să sprijine inițiativa administrației locale de a pune în valoare acest obiectiv minunat! Este doar un început! În viitorul apropiat ne propunem realizarea unui PARC DE AVENTURĂ care, cu siguranță, va atrage foarte mulți turiști!", declară primarul Paul Știr.
O altă veste bună este faptul că anul acesta vor începe lucrările de asfaltare a drumului, în lungime de peste 2 km, din localitatea Căianu Mare până la Lacul Căianului!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5