Pe lângă Băile Figa, şi bazinul de înot vă aşteaptă în acestă iarnă

Bazinul de înot aflat în apropierea Liceului Tehnologic Agricol Beclean intră şi el în oferta de petrecere a timpului liber pentru beclenari pe durata iernii, cu o ofertă de invidiat : cinci culoare acoperite şi amenajate modern, climatizare cu aparatură de ultimă generaţie complet automatizată, sisteme de filtrare şi curăţare a apei în măsură să asigure igiena deplină, apă cristalină de calitate optimă cu temperatură ideală pentru sport, instalaţie pentru menţinerea umidităţii potrivite a aerului. este un loc ideal şi reconfortant pentru iniţierea în înot, recreere, petrecere a timpului liber în mod plăcut şi sănătos sau chiar pentru activităţi sportive destinate copiilor, elevilor, adulţilor sau vârstnicilor.
Programul şi tarifele la bazinul de înot al oraşului sunt următoarele: gratuit pentru activităţile didactice desfăşurate de către unităţile de învăţământ de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 13.00 ; liber pentru Clubul Copiilor Beclean, de luni până vineri, de la ora 13.00 la 15.00.
În rest, oricine se poate delecta aici timp de două ceasuri, cât durează o şedinţă, în schimbul a 10 lei plătiţi de luni până vineri, între orele 15.00 şi 21.00, pentru următoarele intervale: 15.00 – 17.00, 17.00 – 19.00, 19.00 – 21.00. Tariful rămâne neschimbat în weekend, cu diferenţa că sâmbăta şi duminica activitatea este organizată în patru etape temporale: 13.00 – 15.00, 15.00 – 17.00, 17.00 – 19.00, 19.00 – 21.00; orice depăşire a duratei unei şedinţe se taxează suplimentar, cu 10 lei.
Pentru acces nelimitat, abonamentul costă 150 de lei/lună, beneficiarul având posibilitatea înscrierii în acest preţ a unui copil minor (actul va conţine pozele ambelor persoane). Pentru obţinerea acestui tip de legitimaţie nu e suficientă plata, solicitantul fiind obligat să prezinte avize privind starea de sănătate eliberate de medicul de familie (cu menţiunea “apt pentru înot”) şi de dermatolog.
În rest, condiţiile de acces privesc respectarea circuitului igienico-sanitar ce începe şi se încheie la cabina de duş, obligatoriu fiind, bineînţeles, echipamentul adecvat din care nu pot lipsi casca de înot (persoanele cu părul lung au obligaţia de a-l prinde în interiorul acesteia) şi costumul de baie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]