Pe noi, oamenii simpli, cine ne apără, cine ne sprijină?, se întreabă Saveta şi Simion Rus

O tragedie perpetuată a familiei Saveta şi Simion Rus din Năsăud, care se află în pragul disperării, fiind torturaţi şi stresaţi de situaţia în care se află, oameni traumatizaţi psihic şi fizic, considerându-se victime ale unui sistem şi a unei situaţii incredibile în care au fost târâţi, fără voia lor, fapt care a dus la declanşarea perpetuă a unui protest, începând din iunie 2017 şi până în prezent pentru aflarea adevărului real, privind creditele luate de la CEC Bank B-N de către o altă persoană.
Iată ce ne-a declarat şi relatat d-na Saveta Rus, cu lacrimi în ochi şi cu inima cernită de durere, referitor la necazul şi nenorocirea în care se află: „Carşai Irina a luat de la CEC Bank B-N, în 2007, un credit pe numele meu şi al soţului meu în valoare de 5 miliarde lei pe care nu l-a achitat la CEC Bank, soţul fiind în acea perioadă pensionar pe caz de boală, iar eu eram şomeră, cu acte în regulă.
Atât eu, cât şi soţul meu, nu am cerut niciodată creditele respective şi nu am făcut nicio cerere în acest sens şi nu am prezentat niciun document la bancă.
Creditele luate de Carşai Irinia au fost aprobate, cu bună ştiinţă, de conducerea CEC Bank B-N, la vremea respectivă.
Din anul 2012 ne judecăm la judecătoriile din Năsăud, Bistriţa şi la Tribunalul Bistriţa pentru anularea contractelor de credit, pe care le considerăm false, lucru prevăzut în Sentinţa dată de Curtea de Apel Cluj, în anul 2015, luna mai, conform art. 170 şi 348 din Codul Penal, prin care se precizează „Obligă, în solidar, familia Carşai Irinia, Carşai Gavril şi Carşai Florin să plătească toate sumele, dobânzile şi penalităţile aferente, până la plata sumei integrale, care era în valoare de aproximativ 28 miliarde lei.
Dar CEC Bank B-N face un abuz faţă de toată familia mea, pentru că noi nu ne considerăm vinovaţi şi implicaţi în acordarea acestor credite.
Noi am mers, ca giranţi, pentru un credit în sumă de 100.000.000 rol, pe care Carşai Irina să-i scoată din CEC BanK B-N.
De aceea, am protestat şi protestăm neîncetat pentru aflarea adevărului, în faţă la Judecătoria din Năsăud, Judecătoria Bistriţa, CEC Bank B-N, Tribunalul Bistriţa, în mod paşnic. Este protestul nostru pentru a arăta tuturor locuitorilor necazul şi nenorocirea în care suntem, fiind executaţi silit de către CEC Bank B-N pentru a plăti aceste credite pe care noi nu le-am luat.
Soţul are o pensie de boală în valoare de 520 lei şi i se reţine 30% din sumă, adică 120 lei, rămânând să trăim cu suma de 400 lei, din care trebuie să plătim şi medicamentele pentru mine şi soţ, fiind bolnavi amândoi.
Eu am avut o pensie de boală pe care Comisia de Expertiză din Bucureşti mi-a anulat-o, neavând acum niciun venit.
Considerăm că acest protest pe care-l facem este unul legal şi nu ne vom opri până nu se face dreptate, să nu fim nevoiţi să plătim creditele.
Am fost consideraţi, de unii angajaţi ai CEC Bank B-N ca oameni de „nimica” datorită faptului că protestăm pentru adevăr, dreptate şi libertate.
Şi atunci ne întrebăm pe drept şi cu mâna pe suflet: Pe noi, oamenii simpli, cine ne apără, cine ne sprijină?
Să ne ajute bunul Dumnezeu la toţi!”
Un strigăt de durere pentru o familie oropsită şi nedreptăţită pentru oameni aflaţi la capătul răbdării, care cer un lucru simplu – să plătească cel care a luat creditele!
Oameni buni, faceţi dreptate acestor martiri pentru adevăr! Nu-i terminaţi ca să-i băgaţi în groapă, că nimic nu rămâne pe această lume ca să nu fie plătit cu aceeaşi monedă cu care i-ai servit!
Un strigăt de ajutor şi disperare pentru Saveta şi Simion Rus, din Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5