Pe surse: Floare Gaftone, subprefect

Se pare că secretarul Bistriţei, Floare Gaftone, este propunerea bistriţenilor pentru funcţia de subprefect al judeţului Bistriţa-Năsăud. Ea va veni în noua echipă de la Instituţia Prefectului după plecarea lui Ioan Ţintean şi numirea lui Ovidiu Frenţ din subprefect în prefect.
O gură de oxigen atât pentru Floare Gaftone cât şi pentru primarul Bistriţei, Ovidiu Creţu, ştiut fiind conflictul dintre cei doi, care nu mai poate fi remediat. Sursele noastre spun că propunerea vine pe ruta PNL, fiul secretarului municipiului Bistriţa fiind membru PNL, iar soţul consilier judeţean PSD.

Comentarii

19/03/16 10:41
Cititor

Adevarul este ca Legea administratiei publice este de tot ra.hatul. Primarul, nu este altceva, decat "marioneta" politica ... prin care "consilierii locali" isi fac "jocul" ( tot politic ) si ca primarul efectiv, desi este "ordonator de credite" ( in termini contabili ) n-are de fapt absolut nici o putere, desi electoratul l-a ales si spera de la "el" sa se infaptuiasca ceea ce doreau la alegeri si in care timp primarii potentiali se bateau cu pumnii-n piept ca daca vor fi alesi, vor face aia si ai-lalta... ceea ce este un fals si o " prosteala publica " .
Un sercetar de primarie , are mai multa putere legislativa ( chiar si salar... ) decat un primar si acesta, permanent se manifesta ca o "su.la-n coaste " ( scuzati ... expresia ) si care nu-l lasa pe primar sa iasa din " tiparele legalitatii " ... De aici intervin si conflictele dintre aceste functii de adimnistratie publica , secretarul nefiind subordonat primarului in nici un fel si nu se confunda cu secretar-dactilografa care scrie la masina , inscrie lumea pentru audiente, inchide si deschide usa primarului si face cafeaua ... ( Secretarul de primarie, am inteles ca se subordoneaza Prefecturii . Daca nu este asa, sa ma combata cine stie mai bine cum este legea administratiei in acest moment... ) .
Cred ca asta este cauza discordiei dintre cei doi, adica, "cineva" doreste sa-si puna in aplicare "politici" cam ... " pe langa , sau nu tocmai in tiparele legii "... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5