Terente Ciui, noul subprefect. Floare Gaftone rămâne secretarul municipiului Bistriţa

Terente Ciui este noul subprefect al județului Bistrița-Năsăud. Acesta a fost numit cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, în şedinţa de Guvern de miercuri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

Terente Ciui a venit în noua echipă de la Instituţia Prefectului după plecarea lui Ioan Ţintean şi numirea lui Ovidiu Frenţ la conducerea Prefecturii. În prezent, deţinea funcţia de director executiv adjunct la Casa Judeţeană de Pensii Bistriţa-Năsăud, la Direcţia stabiliri şi plăţi beneficii. Acesta a absolvit Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. Liberalul a mai fost director adjunct la Casa de Pensii şi în perioada 2006-2009, demis şi apoi repus în drepturi în 2010.
Terente Ciui a vrut să candideze atât pentru un mandat de parlamentar, cât şi pentru unul de primar, însă nu a obţinut sprijinul PNL.

Deşi multă lume vorbea de numirea secretarului Bistriţei, Floare Gaftone, în funcţia de subprefect, ea va rămâne la Primăria Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5