Pentru România, Mondialele de tenis de masă s-au încheiat

România nu mai are niciun jucător în competiţie la Campionatele Mondiale individuale de tenis de masă de la Paris-Bercy, după cea de a patra zi de concurs.

Joi seată, în proba de simplu, la simplu, Adrian Crişan a fost învins în turul II de egipteanul Omar Assar cu scorul de 4-3, iar Daniela Dodean a fost eliminată în turul al III-lea (şaisprezecimi de finală) de Shen Yanfei (Spania), cu 4-2.

La dublu masculin, Adrian Crişan şi Andrei Filimon a fost învinşi în şaisprezecimi (turul II) de japonezii S. Kishikawa/Jun Mizutani, cu 4-0.

La dublu feminin, în turul II (şaisprezecimi), Camelia Poştoacă şi Bernadette Szocs au fost întrecute cu 4-3 de perechea sud-coreeană Park Y./Yang Haeun, iar Dodean şi Eliza Samara, campioane europene, au fost scoase din cursă de Guan Mengyuan/Ng Wing Nam tot cu 4-3.

În proba de dublu mixt, Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs au fost întrecuţi de japonezii K. Matsudaira/M. Wakamyia, cu scorul de 4-1, iar Crişan şi Dodean au fost scoşi din competiţie de cuplul Cheung Yuk/Jiang Huajun (Hong Kong), cu 4-3.

România a avut o delegaţie de 10 sportivi la Mondiale, Adrian Crişan, Constantin Cioti, Ovidiu Ionescu, Andrei Filimon şi Hunor Szocs la masculin, Elizabeta Samara, Daniela Dodean, Bernadette Szocs, Iulia Necula şi Camelia Poştoacă la feminin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5