Adrian Crişan joacă azi în optimile de finală la CE Tenis de Masă

Probele de simplu masculin si simplu feminin din cadrul Campionatelor Europene de Tenis de Masa de la Herning avansează rapid spre rundele finale.
Vineri seară s-a desfăşurat runda primilor 32.

La masculin, Adrian Crişan l-a invins pe Lubomir Jancarik (CZE) cu scorul de 4:2 si va juca astăzi, în optimile de finală cu Patrick Baum din Germania.

La feminin, Elizabeta Samara a invins-o cu scorul de 4:0 pe Veronika Pavlovich (BLR,) iar Daniela Dodean a trecut cu scorul de 4:1 de Krisztina Toth (HUN).

Bernadette Szocs a fost la un pas să provoace o mare surpriză, reprezentanta noastra fiind învinsă greu, cu scorul de 3:4, de cea de-a doua favorită a competiţiei, germanca Wu Jiaduo.

In optimile de finala, Elizabeta Samara o va întâlni pe Xian Yi Fang din Franta, iar Daniela Dodean va juca cu Irene Ivancan din Germania.

La dublu,perechea Camelia Postoaca / Bernadette Szocs a fost învinsă în optimile de finală de dublul francez Li / Xian, iar Adrian Crişan şi Andrei Filimon au pierdut în faţa perechii Lorentz / Robinot (FRA).
În schimb, Daniela Dodean lşi Elizabeta Samara s-au calificat, pentru a patra oara consecutiv, în semifinalele probei de dublu feminin din cadrul Campionatelor Europene de Tenis de Masă pentru seniori.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5