Percheziţii în trei judeţe, patru persoane reţinute, după un furt din locuinţa unui beclenar

Poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Suceava, la persoane bănuite că ar fi sustras bunuri şi bani dintr-o locuinţă, în valoare de 100.000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în întregime, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

          Astfel, miercuri, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Compartimentului de Investigaţii Criminale al Poliţiei oraş Beclean, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Poliţiei municipiului Bistriţa, Serviciului Criminalistic, Seviciului de Acţiuni Speciale, Secţiilor de Poliţie Rurală Bistriţa, Prundu Bârgăului, Beclean şi Petru Rareş, au efectuat şapte percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de furt calificat. Activităţile s-au desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Suceava.

          „În fapt,  patru persoane (un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Vatra Dornei, judeţul Suceava, o tânără de 24 de ani, din Cluj-Napoca,  o femeie de 30 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, precum şi un cetăţean străin de 23 de ani) sunt bănuite că, la data de 29 iunie a.c., ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat, de 54 de ani, din oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, de unde ar fi sustras 100.000 de lei şi sistemul de stocare a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere video ale locuinţei”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

          În urma  percheziţiilor domiciliare, au fost ridicate aparatură electronică, bijuterii şi alte bunuri şi a fost instituit sechestru pe două apartamente din municipiile Vatra Dornei şi Cluj-Napoca, precum şi asupra unui autoturism. Astfel,  poliţiştii au reuşit să recupereze în totalitate prejudiciul cauzat prin comiterea infracţiunii. Cele patru persoane suspecte  au fost reţinute pentru 24 de ore şi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5