Personaje de basm, în carnaval la Căsuţa cu Poveşti

A trecut un an de când cei mai mici « grădinari ») au păşit pentru prima dată în Căsuţa cu Poveşti (Grădiniţa cu program Prelungit de pe str. Zimbrului). Începutul a fost cu lacrimi, cu despărţiri dureroase de …mamă, însă acum a fost numai voie bună.
Sebarea de final a fost un carnaval al veseliei, care nu s-a limitat doar la prezentarea costumelor, care mai de care mai expresive, ci şi la cântece, dansuri, interpretate în limba română şi limba engleză. Prinţese, zâne, pitici, ieduţii “cei cuminţi”, şi “lupul cel rău”, Scufiţa Roşie, Aladin, “ursul păcălit de vulpe”, “fata babei” şi “fata moşului”, “vânători”, toate aceste personaje ale copilăriei au invadat sala de la Grupa mică B.
Educatoarele Livia Matei şi Leontina Felican, alături de Mihaela Vultur, au fost pe rând, regizor, scenograf, coregraf şi tot ceea ce implică un astfel de spectacol, adică parte din el. Normal, şi părinţii au redevenit copii, fiind şi ei direct implicaţi în tot ceea ce se întâmpla în sala de grupă în care se modelează ... copiii lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5