Peste 140 de elevi, din ţară, în competiţie matematică la Beclean

Școala Gimnazială „Grigore Silași” în parteneriat cu ISJ Bistrița-Năsăud, Colegiul Național „Petru Rareș” și SSMR- filiala Bistrița-Năsăud a organizat cea de-a V-a ediție a Concursului Interjudețean de matematică „Sever Aurel Groze”, în perioada 19-21 mai 2017. La această ediție au participat 141 de concurenți din județele Bihor, Cluj, Dolj, Gorj, Maramureș, Mureș, Sălaj, Sibiu, Satu-Mare, Timiș și Bistrița-Năsăud.
La festivitatea de deschidere au participat personalități ale lumii academice clujene în frunte cu prof. univ. dr. Dorin Andrica, care a fost și președintele comisiei științifice, conf. univ. dr. Ioana Chiorean, lector univ. dr. Daniel Văcărețu, reprezentanții ISJ BN, prof. înv. primar Smaranda Florian, prof. Iuliana Chilom, prof. Vasile Negrușeri, directorul Școlii Gimnaziale „Grigore Silași”, prof. Gabriel Rus, directorul Colegiului Național „Petru Rareș”, prof. Mircea Cristian Nicula, directorul Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud, prof. Anca Cârcu, inspectorul școlar general al județului Satu-Mare, prof. Călin Durla, precum și alți directori și cadre didactice din județ și din celelalte județe participante.
Organizatorul acestui concurs este prof. Vasile Marc, care a fost ajutat de un grup de cadre didactice de la cele 2 unități de învățământ din Beclean și din județ, printre care prof. Teodor Szasz, prof. Vlaicu Săplăcan, prof. Ovidiu Măierean, prof. înv. primar Margareta Lazăr. La festivitatea de deschidere a concursului a participat și primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, care le-a urat bun venit participanților.
Cei mai buni elevi au fost răsplătiți cu diplome, medalii și premii în bani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5