Peste 140 de şoferi vitezomani, sancţionaţi într-o singură zi

Joi, poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud au aplicat 239 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au încălcat legislaţia rutieră. Din totalul amenzilor, 141 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale.

Valoarea totală a sancţiunilor se ridică la 41.720 lei, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Mai mult, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice, dintre care unul pentru depăşire neregulamentară şi altul pentru consum de alcool, constatând şi o infracţiune rutieră.
***
În perioada 29-31 august a.c., poliţiştii rutieri din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei de ordine publică, continuă seria de acţiuni preventive pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5