Peste 1400 de copii din Prundu Bârgăului au primit cadouri. Moș Nicolae a fost însoţit de primarul Doru Crișan

Moș Nicolae a venit cu daruri la toți copilașii din comuna noastră!
Astăzi, moșul i-a vizitat la școală și la grădiniță pe toți elevii din comună și le-a adus celor mici dulciuri iar școlarilor (inclusiv celor de la liceu), tabletele mult așteptate.
Astfel, peste 1400 de copii care învață în grădinițele și școlile din Prundu Bârgăului au primit vizita lui Moș Nicolae.
“Moșul nu a uitat de copiii cuminți și astăzi și-a făcut timp să treacă pe la ei cu daruri. Așa cum am procedat în fiecare an, elevii și preșcolarii din comuna noastră au primit cadouri de Moș Nicolae, daruri pregătite special pentru ei de primăria Prundu Bârgăului. Am pregătit pachete cu dulciuri pentru copii care sunt la grădiniță și la școala primară. Au primit daruri toți copiii până în clasa a patra. De asemenea, toți elevii, inclusiv cei de liceu au primit tablete cu acces la internet” spune primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan.
Micuții s-au pregătit cum se cuvine pentru vizita lui Moș Nicolae i-au spus poezii și cântecele.
Moșul nu a uitat nici de cadrele didactice care vor primi zilele viitoare laptop-uri pentru a-și desfășura activitatea didactică în cele mai bune condiții.
Primăria comunei Prundu Bârgăului a accesat un proiect de finanțare prin care au fost achiziționate tablete și dispozitive electronice pentru învățământ.
Astfel, prin acest proiect au fost achiziționate de 1072 tablete pentru elevii din comună și 76 de laptopuri pentru cadrele didactice.
Primăria Prundu Bârgăului

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5