Peste 300 de studenţi vor învăţa la Extensia Năsăud a UBB

Prodecanul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, prof.univ. dr. Ioan Albulescu, şi prof. univ. dr. Vasile Chiş - directorul Departamentului de Ştiinţe ale Educaţiei, prof. dr. Horaţiu Catalano  - directorul Extensiei Năsăud a Universităţii Babeş-Bolyai, cadre didactice universitare, studenţi auparticipat la deschderea, într-un cadru oficial, a anului universitar 2014-2015.

„În acest an vor învăţa aici peste 300 de studenţi care s-au înscris la Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar din cadrul Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei. Am fost singura extensie a UBB din cele 24 la care s-a organizat examen de admitere, fapt pentru care ne mândrim.

De când avem acrivitate universitară în oraşul Năsăud, au absolvit 1250 de studenţi, dintre care peste 1000 ăşi desfăşoară activitatea în judeţul nostru. De asemenea, mai spun cu mândrie, că primele patru poziţii la concursurile de titularizare în ănvăţământ au fost ocupate de cei care au absolvit la noi”, a punctat directorul Horaţiu Catalano.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5