Extensia UBB Năsăud și-a deschis „porțile” pentru a nouăsprezecea generație de studenți

Universitatea “Babeș-Bolyai”, Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, Extensia Năsăud, a deschis oficial anul universitar 2016-2017.
Cei 115 studenți din anul I de studiu ai Extensiei năsăudene, dar și studenții din anii superiori, au fost întâmpinați de directorul Extensiei năsăudene, conf. univ. dr. Horațiu Catalano, de către președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan, dar și de primarul orașului Năsăud, domnul Mircea Romocea.
Din mediul universitar clujean au fost prezenți: decanul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din Cluj-Napoca, domnul prof. univ. dr. Nicolae Adrian Opre și directorul Departamentului de Științe ale Educației, prof. univ. dr. habil. Ion Albulescu.
Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan prezent la deschiderea oficială a anului universitar a declarat: “ La Năsăud este o tradiție a învățământului pedagogic. De-a lungului timpului Școala Pedagogică de aici a dat țării mii și mii de cadre didactice. Astăzi, 4 octombrie 2016, se împlinesc 153 de ani de la înființarea Colegiului Național ”George Coșbuc”, ocazie cu care vreau să transmit cele mai bune gânduri de respect, tuturor cadrelor didactice și absolvenților acestui colegiu!
Felicitări Domnului Director al Extensiei UBB la Năsăud, Prof. Univ. Dr. Horațiu Catalano și mult succes tuturor studenților în noul an universitar! “
Succes în noul an univeristar dar și un sincer “La mulți ani Colegiului Național George Coșbuc Năsăud, la ceas aniversar !” a urat și primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.
Extensia de la Năsăud a Universității “Babeș-Bolyai” numără aproape 300 de studenți, cu 271 de studenți mai puțin față de numărul de studenți prezenți la Bistrița, în toate cele patru filiale de Universități.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5