Vineri, ora 10, la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil”

Peste 430 de posturi vacante oferite absolvenţilor la Bursa locurilor de muncă

Absolvenţii promoţiei 2014 sunt aşteptaţi mâine, cu un CV, de la ora 10, la Colegiul Tehnic “Grigore Moisil” din Bistriţa, la ediţia anuală a Bursei locurilor de muncă dedicate lor.

“Până la această dată, dintr-un număr de 120 agenţi economici contactaţi, 65 au confirmat participarea la bursă, oferind 432 locuri de muncă vacante, dintre care 18 pentru persoanele cu studii superioare şi 414 pentru cei cu studii medii şi profesionale. Principalele ramuri de activitate în care sunt oferite locurile de muncă vacante pentru persoanele cu studii superioare sunt fabricarea autovehiculelor de transport rutier şi construcţii, în profesii precum cea de inginer mecanic, inginer electric, inginer producţie, proiectant inginer mecanic, inginer maşini unelte, inginer chimist, inginer calitate, economist, consilier juridic, asistent manager, auditor intern, inspector resurse umane”, declară directorul executiv Otilia Râpan de la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud.

Pentru cei cu studii medii şi profesionale, oferta include posturi pentru lăcătuş construcţii metalice, operator la maşini CNC, finisor, sudor, sculer matriţer, frezor universal, operator la maşini cu comandă numerică, strungar la maşini orizontale, confecţioner montator tâmplarie din aluminiu şi mase plastice, macaragiu, stivuitorist, confecţioner plase din sârmă, trefilator, electrician, montator subansamble, pavator, confecţioner tricotaje pentru maşini de cusut, croitor, vânzător, confecţioner tricotaje, şofer autocamion, automacaragiu, bucătar, ospătar, muncitor necalificat etc.

Potrivit directorului executiv Otilia Râpan, începând cu luna iunie, au apelat la serviciile A.J.O.F.M. Bistriţa – Năsăud un număr de 840 de absolvenţi ai promoţiei 2014, care s-au înregistrat ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă. Din cei 840 absolvenţi înregistraţi, 424 beneficiază de indemnizaţie de şomaj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5