Peste 48% dintre cadrele didactice din judeţ, care predau la clasă, doresc să se vaccineze!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a centralizat numărul angajaţilor din învăţănântul preuniversitar care doreşte să se vaccineze împotriva noului coronavirus. 

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al IŞJ BN,  sunt 1712 persoane din categoria personalului didactic de predare care își exprimă disponibilitatea privind vaccinarea anticovid-19, ceea ce reprezintă 48,42%. 

De asemenea, sunt 226 persoane din categoria personalului didactic auxiliar care își exprimă disponibilitatea privind vaccinarea anticovid-19, adică 51.05% din această categorie. 

Nu în ultimul rând, sunt 364 persoane din categoria personalului nedidactic care își exprimă disponibilitatea privind vaccinarea anticovid-19, o pondere de 38,23% din total, la nivelul judeţului nostru!

La nivel naţional, situaţia este similară. Aproximativ 50% din personalul din învăţământul preuniversitar doreşte să se vaccineze împotriva coronavirusului, după cum a declarat ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, într-o emisiune televizată. În mediul universitae, ponderea celor doritori este de 60%. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5