Peste 50 de inculpaţi trimişi în judecată, în martie. Printre ei, un minor acuzat de viol

        În luna martie, procurorii au soluţionat 961 cauze penale, în 36 dintre acestea, prin rechizitorii, fiind dispusă trimiterea în judecată a 56 inculpaţi. Cei mai mulţi inculpaţi au fost trimişi în judecată pentru infracţiuni contra patrimoniului, infracţiuni silvice şi de evaziune fiscală, precum şi infracţiuni prin care se încalcă normele legale vizând circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Pentru o infracţiune gravă, a fost trimis în judecată minorul S.F., în prezent în arest preventiv, pentru comiterea unor infracţtiuni de viol şi participaţie improprie la agresiune sexuală. „În data de05.02.2016, a determinat pe o persoană vătămată minoră (în vârstă de 7 ani) să întreţină cu acesta acte sexuale orale şi de agresiune sexuală, după care a obligat pe aceeaşi persoană vătămată minoră să comită acte de agresiune sexuală asupa altui minor (fratele inculpatului), totul petrecându-se într-un autovehicul abandonat de pe raza localităţii Suplai, şi în prezenţa altor minori”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

      De asemenea, a fost trimis în judecată R. (I.R), pentru comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată. În 4 februarie, în jurul orelor 18,15, în timp ce o persoană vătămată se deplasa pe str. Ostaşului, din municipiul Bistriţa, într-un cărucior electric, având deficienţă locomotorie, acesta i-a smuls de la gât o borsetă din material textil, în care avea un telefon mobil, fiindu-i cauzat un prejudiciu de 1.000 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5