Peste 70 de copii cu nevoi speciale, susținuți de către Fundația Inocenți Bistrița. Înscrie-te la Gala Moş Nicolae!

În acest moment, Fundația Inocenți Bistrița susține peste 70 de copii cu nevoi speciale prin două programe principale: "Intervenție Timpurie", "Eu și Familia Mea". O echipă multidisciplinară asigură zilnic asistență fizică și psihică, logopedie, activități educaționale pentru copii, precum și consiliere specializată pentru părinți. Pentru ca aceste activități să se desfășoare în cele mai bune condiții, avem nevoie în mod constant de susținerea dumneavoastră. Acum aveți șansa să deveniți eroii copiilor cu nevoi speciale. Prin participarea dumneavoastră la Gala "Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități", scrieți alături de noi o pagină importantă din povestea micilor Inocenți.  

Ediția a XIII-a a Galei "Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități" va avea loc în data de 4 decembrie 2019, începând cu ora 18:30, la Restaurantul Metropolis din Bistrița. Participanții vor avea ocazia să ia parte la multe activități distractive, printre care: Christmas Bingo, tombolă, un număr de magie și ventrilocie cu magicianul Florin Suciu, iar surprizele serii nu se vor opri aici. 

Taxa de participare la Gala "Moș Nicolae pentru copii cu dizabilități" este de 300 lei și include: voie bună, mâncăruri și băuturi alese. Locurile pot fi rezervate până în data de 25 noiembrie 2019, la numerele de telefon: 0740154929, 0263236368 sau la adresa: [email protected]

Doar împreună putem construi trepte către un viitor mai bun pentru copiii cu nevoi speciale! 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5