Peste 80 de polițiști, la datorie pentru un sfârșit de săptămână în siguranță!

Cu ocazia manifestărilor publice ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, peste 80 de polițiști vor lua toate măsurile necesare pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zona desfășurării acestora.
Cu ocazia manifestărilor publice care au loc pe raza județului, în perioada 30 iunie – 2 iulie a.c.: Zilele orașului Beclean, Valea Străjii Motorfest- Tiha Bîrgăului, Serbarea Câmpenească Wiesenfest – Livezile și Zilele comunei Livezile, față de dispozitivul zilnic alocat, au fost suplimentate efectivele cu peste 80 de polițiști, cu scopul de a asigura un climat de ordine și siguranță publică în zona desfășurării evenimentelor menționate.
În această perioadă, vor fi constituite 30 de patrule de ordine şi siguranţă publică, pedestre şi auto ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale în locurile unde sunt organizate manifestările, respectiv în zona adiacentă a acestora.
O atenție deosebită este acordată și traficului rutier, fiind luate măsuri pentru prezenţa activă pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.
De asemenea, polițiștii rutieri vor acționa pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație, punând în pericol siguranța traficului rutier.
Le recomandăm cetățenilor să nu ezite să anunțe Poliția, în caz că sunt victime sau martori ai unor fapte antisociale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5