Peste 25 autospeciale de poliţie cu aparate radar, pe drumurile judeţului în minivacanţa de 1 Mai!

De Ziua Internațională a Muncii și Ziua Internațională a Tineretului, peste 600 de polițiști bistrițeni vor fi în teren, pentru siguranța participanților la evenimentele culturale, artistice sau sportive care vor avea loc.

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Muncii şi Zilei Internaţionale a Tineretului, în medie zilnic, peste 120 de poliţişti de la ordine publică, rutieră,  investigaţii criminale, investigarea criminalității economice şi acţiuni speciale vor acţiona atât pentru îndeplinirea responsabilităţilor obişnuite, necesare asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică.

"În perioada 28 aprilie-2 mai a.c., vor fi constituite 242 patrule de ordine şi siguranţă publică, pedestre şi auto ce vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. O atenție deosebită este acordată traficului rutier, fiind luate măsuri pentru prezenţa activă pe principalele drumuri naţionale, în punctele cu risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.

Astfel, peste 100 de polițiști rutieri cu 63 autospeciale de poliție, din care peste 25 cu aparate radar, vor acționa pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru sancționarea celor care nu respectă regulile de circulație, punând în pericol siguranța traficului rutier", se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5