Peste 90 de elevi, în competiţie matematică la Galaţii-Bistriţei

La Şcoala Gimnazială ,,Grigore Herinean” din Galaţii-Bistriţei s-a desfășurat a VIII-a ediţie a Concursului interdisciplinar judeţean ,, Grigore Herinean”. Ne-au onorat cu prezeta, domnul inspector școlar Cosic Dorel precum și doamna profesoară Herinean Lucreția, fostă profesoară și directoare a școlii, soția profesorului Grigore Herinean. În ciuda faptului că, impedimentele materiale cresc de la un an la altul, desfăşurarea concursului a fost posibilă ca urmare a ajutorului primit, în primul rând, din partea domnului inginer Găurean Vasile, primarul comunei Galaţii-Bistriţei precum şi a domnului economist Vermeşan Vasile, consilier local, care este iniţiatorul concursului și unul din sponsorii acestuia.
Mulţumesc pe această cale sponsorului SC Parc Auto Serv SRL Teaca precum şi tuturor colegilor care s-au implicat în organizarea şi desfăşurarea în bune condiţii a concursului.
Cei mai pricepuţi matematicieni au fost: la clasa a IV-a- locul I – Oul Alin Gabriel, locul II – Timiș Diana, locul III – Toderici Alexandru Adrian, la clasa a V-a- locul I – Tofeni Marius Ionuț, locul II – Mureșan Vlad Adrian, locul III – Someșan Eduard, la clasa a VI-a – locul I – Linul Cristian, locul II – Bancu Raul Francisco, locul III – Hordoan Darius, la clasa a VII-a - locul I – Scuturici Vlad Lucian, locul II – Mureșan Laurențiu Eusebiu, locul III – Ivan Alexandru, la clasa a VIII-a - locul I – Bunea Domșa Cristian, locul II – Pop Alexandra Cornelia, locul III – Arcălean Lorena.
Ca noutate, față de edițiile anterioare, a fost structura subiectelor.Pentru rezolvarea lor , elevii au trebit să folosească cunoștințe de matematică, științe, fizică și biologie.
Consider că această ediţie a concursului a fost reuşită deoarece au participat un număr de 92 de elevi din clasele IV-VIII din 15 şcoli ale judeţului. Câştigătorii au primit diplome, bani din partea sponsorilor şi cărți cu probleme de matematică din partea domnului inspector școlar Cosic Dorel și a doamnei profesor Rusu Claudia Daniela .
La final, doresc să mulțumesc în mod special doamnei profesor Rusu Claudia Daniela pentru întreaga activitate desfășurată la școala noastră dar și pentru implicarea în organizarea și desfășurarea celor opt etape ale acestui concurs de matematică.

Prof.dir. Selejan Vasile

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5