Peste 90 de jandarmi bistriţeni, la datorie în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte!

În perioada 1 – 6 mai a.c., jandarmii vor intensifica măsurile de ordine publică, peste 90 de jandarmi acţionând în zona lăcaşurilor de cult de pe raza judeţului Bistrtiţa-Năsăud, dar şi în zonele montane.

Jandarmii bistriţeni vor acţiona în principal, în zona lăcaşurilor de cult unde se vor desfăşura manifestări religioase, dar şi pe căile de acces către acestea, forţele de ordine fiind prezente în municipiul Bistriţa dar şi în localităţile Năsăud, Sângeorz- Băi, Beclean, Rodna şi Piatra Fântânele.

Potrivit comunicatului IJJ BN, în această perioadă vor fi intensificate măsurile de ordine publică şi se vor desfăşura acţiuni în special în zonele intens circulate, urmărindu-se descurajarea persoanelor care tulbură ordinea şi liniştea publică sau care comit fapte antisociale.

De asemenea, jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde se preconizează a fi mari aglomerări de persoane (gări, autogări, pieţe, târguri, etc.) şi la manifestările cultural-artistice şi sportive organizate în această perioadă.

În data de 3 mai 2013, de la ora 20.30, jandarmii bistriţeni sprijiniţi de către jandarmi din cadrul Grupării Mobile Târgu Mureş, vor asigura măsurile de ordine publică la partida de fotbal din etapa a XXIX –a, a Ligii I la fotbal dintre echipele F.C. Gloria Bistriţa 1922 şi F.C. Dinamo Bucureşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5