Peste 90 de liberali bistriţeni participă la Consiliul Naţional! Începe strângerea de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis

Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal se reuneşte, azi, la Romexpo, preşedintele Klaus Iohannis urmând să participe la reuniune.

La CN al liberalilor, care se va desfăşura începând cu ora 16,00, vor participa peste 3.500 de membri PNL, parlamentari, primari şi aleşi locali. Potrivit liderului judeţean Ioan Turc, filiala Bistriţa-Năsăud va fi reprezentată de peste 90 de membri.

În cadrul reuniunii, alături de liderul Ludovic Orban, vor transmite mesaje secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, liderul grupului europarlamentarilor români din PPE, Rareş Bogdan, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, liderul senatorilor PNL, Florin Cîţu, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PNL, Gheorghe Flutur.

Pe ordinea de zi a evenimentului se află prezentarea bilanţului politic al conducerii PNL, aprobarea fuziunii dintre Platforma Acţiunea Civică a Tinerilor (PACT) şi PNL, precum şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al liberalilor. Pentru funcţia de prim-vicepreşedintele Ludovic Orban l-a propus pe Rareş Bogdan.

De la ora 18.00, în faţa liberalilor va vorbi preşedintele Klaus Iohannis. De altfel, sâmbătă va începe şi campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii şi obţinerea unui nou mandat la Palatul Cotroceni.

Comentarii

09/08/19 08:35
Vizitator

La reuniunea Consiliului Naţional al PNL din 8 august- 2019, Klaus Iohannis şi-a lansat oficial candidatura pentru al doilea mandat de preşedinte al României. In discursul său, preşedintele Klaus Iohannis a criticat dur guvernarea PSD, din ultimii doi ani si jumătate: "PSD a trădat votul oamenilor, niciodată nu s-a văzut asta mai bine decât acum: eşec economic, eşec legislativ, eşec în protejarea cetăţenilor, legi pentru infractori şi bani pentru clientelă, dispreţ pentru oameni şi asalt continuu asupra statului român. Acesta este bilanţul guvernărilor PSD din aceşti ani."
Preşedintele Klaus Iohannis a mai spus că "dezastrul" provocat statului şi cetăţenilor români de politica "falimentară" a social-democraţilor a dus şi la tragedii de tipul celor petrecute în cazul de la Caracal.

13/08/19 12:54
cititor

Nu este necesar a strange nici o semnatura, ptr ca oamenii vor vota cum vor dori ei in momentul respectiv si aceste semnaturi n-au NICI O VALOARE !
Oricum, USR-ul va iesi invingator cu candidatul sau, deoarece toti cei de stanga sociala, neintrand in turul 2, vor vota impotriva lui Johannis, care de data asta se va duce inapoi in invatzamant, unde-i este locul , ca nu-i bun de presedinte al Romaniei. De cand a fost ales, inafara de " Gica Contra " la orice... si de a-si blama si critica propria tzara nu l-am auzit zicand nimic pozitiv !
Johannis a fost si este presedintele PNL-istilor, nicidecum al Romaniei !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5