Petrecere la blocurile sociale din Viişoara! Invitatul din Beclean a plătit scump!

S-au adunat să sărbătorească în plină situație de urgență. Nu au lipsit nici cadourile…din partea jandarmilor: 11.400 lei, anunţă Georgeta Căşvan, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

"Jandarmii și polițiștii au intervenit sâmbătă seara la unul din blocurile sociale din cartierul Viișoara, fiind solicitați pentru tulburarea ordinii publice în zonă. Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că trei persoane sărbătoreau împreună, fără a tine cont de măsurile ordonanțelor militare în vigoare. Astfel, au trecut la identificarea celor trei, iar printre aceștia se afla un tânăr de 26 de ani, din Beclean. Când i s-a solicitat să prezinte declarația pe proprie răspundere, privind venirea în Bistrița, bărbatul a prezentat-o, iar motivul invocat era achiziționarea unor medicamente de la farmacie.
Ca urmare a nerespectării reglementărilor care privesc restricțiile de circulație, tânărul a fost sancționat cu 10.000 de lei amendă, pentru nerespectarea prevederii O.M. nr. 3, respectiv cu 900 de lei pentru tulburarea ordinii publice în zonă. Totodată un alt bărbat prezent în aceeași locuință a fost sancționat cu 500 de lei amendă pentru tulburarea ordinii publice", se arată în comunicatul remis presei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5