Petrică Hogiu, dublu medaliat cu argint la naţionalele de schi fond

Campionatele Naționale de schi fond pentru seniori și juniori, derulate la Cheile Grădiștei din Fundata, au fost de bun augur pentru sportivii bistrițeni.

Astfel, Petrică Hogiu de la CSM Bistrița a obținut două clasări pe poziţia a doua a podiumului, în concursul seniorilor, fiind devansat de dinamovistul Paul Pepene.

Seniori - clasic 10 km: 1. Paul Pepene (Dinamo) 24,28,2; 2. Petrică Hogiu (CSM Bistriţa)24,58,8; 3. Mihai Acostăchioaie (CSS Cheile Grădistei) 26m32,4.

Liber - 15 km: 1. Paul Pepene 34,31,9; 2. Petrică Hogiu 35,23,6; 3. Viorel Pălici (CSS Cheile Grădistei) 36,48,3.

La juniori, bistriţenii şi-au împărţit podiumul cu cei de la Gheorghieni sau de la Vatra Dornei. Teodor Minta şi Mihai Cupşa, ambii de la CSM Bistriţa şi-au adjudecat locurile doi şi trei la proba de clasic 10 km, la juniori 1. În proba de sprint pe distanţa de 1,2 kilometri, Alin Cioancă de la LPS Bistriţa şi Mihai Cupşa au prins tot poziţiile doi şi trei. În competiţia junioarelor I, doar Ştefania Ianco de la CSS Bistriţa a urcat pe podium, în proba de liber la 10 km.

La juniori II, Alin Cioancă de la CSM Bistriţa a reuşit trei clasări pe poziţia a doua, în probele de clasic, liber şi sprint, în timp ce Marius Tapas de la LPS Bistriţa a terminat al patrulea proba de sprint. La junioare II, Daniela Capătă a ajuns a doua l junioareîn proba de clasic şi a treia la sprint, o altă medalie fiind obţinută de Savarski Nicol de la CSS Bistriţa, locul trei - liber. Florina Dănilă, tot de la CSS Bistriţa, s-a clasat a patra la sprintul junioarelor II.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5